Dressur

Er du vår neste landslagsrytter?

Har du og din ponni/hest internasjonal kvalitet, med både mål om og potensiale til å score oppimot 70% i FEIs mesterskapsprogram i din alderskategori? Da kan du og din hest være aktuelle for satsingsgruppen U21 allerede nå. Bli med på audition for nye ekvipasjer på Tune Ridesenter 11-12. november!

av
Rebekka Kaagaard

Landslagslederne Siril Helljesen og Helena Liholt Gulli inviterer til audition for nye ekvipasjer 11-12. november 2023 på Tune ridesenter.

Har du og din ponni/hest internasjonal kvalitet, med både mål om og potensiale til å score oppimot 70% i FEIs mesterskapsprogram i din alderskategori? Da kan du og din hest være aktuelle for satsingsgruppen U21 allerede nå. Det er viktig å lese igjennom sportsplanen for U21-dressur, spesielt side 7. Se sportsplanen her.

Send en samlet mail til Siril, Helena og Rebekka, siril.helljesen@gmail.com, helena.liholt.gulli@hotmail.com, rebekka.kaagaard@rytter.no med følgende informasjon:
- Navn på deg
- Navn på hesten din
- Målet ditt for 2024 (MERK: Vi ønsker konkrete resultatmål, det å komme inn på satsingsgruppe/landslag er ikke målsetningen vi er på utkikk etter).
- Resultater for de to siste årene (har du ny hest/ponni kan du sende inn resultater den har hatt med tidligere rytter).

Egenandel for samlingen er på kr. 700 - 1100,- (inkl. baneleie) avhengig av om det blir mulig å tilby audition over en eller to dager. I tillegg til evt. oppstalling etc.

Siril og Helena gjør fortløpende inntak til samling, og dere får senest beskjed mandag 6. november om dere får plass på audition. Link til påmelding sendes hvis/når dere får plass på audition.

Til informasjon arrangeres samlingen samtidig med en ordinær samling for U21-rytterne som er i satsingsgruppene og landslagene.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!

Relaterte artikler