Er du vår neste landslagsrytter?

Har du og din ponni/hest internasjonal kvalitet, med både mål om og potensiale til å score oppimot 70% i FEIs mesterskapsprogram i din alderskategori? Da kan du og din hest være aktuelle for satsingsgruppen U21 allerede nå. Bli med på audition for nye ekvipasjer på Tune Ridesenter 12-13. november!

av
Rebekka Kaagaard

Landslagslederne Siril Helljesen og Øivind Instefjord Ødemotland inviterer til audition for nye ekvipasjer
12-13. november 2022 på Tune ridesenter.


Har du og din ponni/hest internasjonal kvalitet, med både mål om og potensiale til å score oppimot 70% i FEIs mesterskapsprogram i din alderskategori? Da kan du og din hest være aktuelle for satsingsgruppen U21 allerede nå. Det er viktig å lese igjennom sportsplanen for U21-dressur, spesielt side 7. Se sportsplanen her.

Send en samlet mail til Siril, Øivind og Rebekka, siril.helljesen@gmail.com, oivindhest@hotmail.com, rebekka.kaagaard@rytter.no med følgende informasjon:
- Navn på deg
- Navn på hesten din
- Målet ditt for 2023
- Resultater for de to siste årene (har du ny hest/ponni kan du sende inn resultater den har hatt med tidligere rytter).

Egenandel for samlingen er på kr. 500,- , i tillegg til baneleie, evt. oppstalling etc.

Siril og Øivind gjør fortløpende inntak til samling, og dere får senest beskjed søndag 6. november om dere får plass på audition. Link til påmelding sendes hvis/når dere får plass på audition.

Til informasjon arrangeres samlingen samtidig med en ordinær samling for U21-rytterne som er i satsingsgruppene og landslagene.

Relaterte artikler