NRYF

Endelig er stevnerapportene digitalisert

Det har vært et ønske i mange år, og nå er det endelig klart. Utviklingskonsulent i Norges Rytterforbund, Lillann C. Jebsen har i lengre tid jobbet med en løsning på NRYFstevne.no slik at man kan fylle ut stevnerapportene direkte på nettet. – Vi håper at de digitale stevnerapportene vil gjøre det mye lettere, mer oversiktlig og tidsbesparende for de som fyller ut og gjennomgår rapportene, så det er veldig gøy å endelig ha landet dette, forteller hun.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk

Fra og med 13.06.2022 skal det ved alle E-, L- og D-stevner fylles ut en digital stevnerapport på NRYFstevne.no. Hensikten med stevnerapporten er å få en tilbakemelding på det positive, samt forbedringsområder i forbindelse med stevnet. Basert på disse tilbakemeldingene kan det iverksettes ulike tiltak for å sikre et best mulig stevnetilbud for alle, der både hestevelferd og sikkerhet er ivaretatt og i tråd med KR.

Vær oppmerksom på at dommerrapporter, irettesettelseskort, advarselskort, skademeldinger og dommermøterapporter (sistnevnte gjelder kun dressur) inntil videre skal fortsatt sendes inn via e-post eller per post til NRYFs administrasjon. OD/TD har ansvar for at dette blir sendt inn senest syv (7) dager etter avsluttet stevne, jf. KR I § 149.

Relaterte artikler