DDI-kurs 09-10. oktober på Nes Rideklubb

DDK har den glede av å invitere til DDI kurs den 09-10. oktober med Torunn Knævelsrud.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk

Kurset starter lørdag kl. 09.00 og avsluttes søndag kl. 18.00.
Kurset er kompetansegivende for DDA og DDI. Ved stor pågang vil deltakere som ønsker å avlegge eksamen prioriteres.

Viktig! Kursene planlegges med alle forbehold i forhold til smittesituasjonen og aktuelle tiltak. Ved avlysning vil kursavgift tilbakeføres. DDK er ikke ansvarlig for øvrige økonomiske ulemper. Dersom du booker fly/tog/hotell, anbefaler vi at du booker med avbestillingsgaranti. Til tross for den uforutsigbare situasjonen vi står i, ber vi om at alle som ønsker å delta på kurs melder seg på snarest mulig. Vi kommer til å følge de nasjonale reglene for smittevern og antibac vil være tilgjengelig. Hvis noen opplever å ha symptomer eller mistanke om smitte så ber vi om at man melder forfall.

Påmeldingsfrist: 24. september
Påmelding via minidrett: https://minidrett.nif.no/Event#4549361-010

Krav for å bli autorisert DDI

-Tidligere autorisasjon: DDA i minimum 1 år. -Dommerkompetanse: Vist seg kompetent som dommer. -Rideferdighet: LA dressur på minst D-stevne til minst 62%. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs.

-Språk: Norsk skriftlig og muntlig, engelsk muntlig. -Bisitting i løpet av 2021: Minst 20 ekvipasjer for minst DDII i LA på minst D-stevne. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs. -Kurs og eksamen: DDI-kurs med bestått eksamen.

Forespørsler kan rettes til ddk.nryf@gmail.com med Kristoffer Nyquist som kontaktperson.

Velkommen på kurs!