Kurset blir flyttet til ny dato – DD2-kurs 2021 på Søndre Nordstrand Rideklubb

DDK har den glede av å invitere til DD2 kurs den 20.-21. mars med Trond Asmyr.

Dressur dommer c 275x500

NB! Kurset blir flyttet til ny dato. Mer informasjon kommer.

Kurset starter lørdag kl. 09.00 og avsluttes søndag kl. 17.00.
Sted: Søndre Nordstrand Rideklubb.
Kurset er kompetansegivende for DDA, DD1 og DD2. Ved stor pågang vil deltakere som ønsker å avlegge eksamen prioriteres.

Forslått overnatting:
Quality Hotell Mastemyr.
Buss 83 går direkte til hotellet fra Jernbanetorget/Oslo S med korrespondanse til Oslo Lufthavn for de som ikke reiser med egen bil. DDK kan etter kapasitet være behjelpelige med transport mellom hotell og kurssted.

Viktig! Kursene planlegges med alle forbehold i forhold til smittesituasjonen og aktuelle tiltak. Ved avlysning vil kursavgift tilbakeføres. DDK er ikke ansvarlig for øvrige økonomiske ulemper. Dersom du booker fly/tog/hotell, anbefaler vi at du booker med avbestillingsgaranti. Til tross for den uforutsigbare situasjonen vi står i, ber vi om at alle som ønsker å delta på kurs melder seg på snarest mulig. Vi kommer til å følge de nasjonale reglene for smittevern og antibac vil være tilgjengelig. Hvis noen opplever å ha symptomer eller mistanke om smitte så ber vi om at man melder forfall.

Påmelding via minidrett: https://minidrett.nif.no/Event#4544724-010

Krav for å bli autorisert DDII

-Tidligere autorisasjon: DDI i minimum 2 år. -Dommerkompetanse: Vist seg kompetent som dommer. -Rideferdighet: MB dressur på minst D-stevne til minst 60%. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs.

-Språk: Norsk skriftlig og muntlig, engelsk muntlig. -Bisitting i løpet av 2021: Minst 20 ekvipasjer for minst DDIII i MB på minst D-stevne. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs. -Kurs og eksamen: DDII-kurs med bestått eksamen.

Forespørsler kan rettes til ddk.nryf@gmail.com med Kristoffer Nyquist som kontaktperson.

Velkommen på kurs!