DDI-kurs 09-10. oktober på Nes Rideklubb

DDK har den glede av å invitere til DDI kurs den 09-10. oktober med Torunn Knævelsrud.

Stemning 2 of 4 500x333

Kurset starter lørdag kl. 09.00 og avsluttes søndag kl. 18.00.
Kurset er kompetansegivende for DDA og DDI. Ved stor pågang vil deltakere som ønsker å avlegge eksamen prioriteres.

Viktig! Kursene planlegges med alle forbehold i forhold til smittesituasjonen og aktuelle tiltak. Ved avlysning vil kursavgift tilbakeføres. DDK er ikke ansvarlig for øvrige økonomiske ulemper. Dersom du booker fly/tog/hotell, anbefaler vi at du booker med avbestillingsgaranti. Til tross for den uforutsigbare situasjonen vi står i, ber vi om at alle som ønsker å delta på kurs melder seg på snarest mulig. Vi kommer til å følge de nasjonale reglene for smittevern og antibac vil være tilgjengelig. Hvis noen opplever å ha symptomer eller mistanke om smitte så ber vi om at man melder forfall.

Påmeldingsfrist: 24. september
Påmelding via minidrett: https://minidrett.nif.no/Event#4549361-010

Krav for å bli autorisert DDI

-Tidligere autorisasjon: DDA i minimum 1 år. -Dommerkompetanse: Vist seg kompetent som dommer. -Rideferdighet: LA dressur på minst D-stevne til minst 62%. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs.

-Språk: Norsk skriftlig og muntlig, engelsk muntlig. -Bisitting i løpet av 2021: Minst 20 ekvipasjer for minst DDII i LA på minst D-stevne. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs. -Kurs og eksamen: DDI-kurs med bestått eksamen.

Forespørsler kan rettes til ddk.nryf@gmail.com med Kristoffer Nyquist som kontaktperson.

Velkommen på kurs!