Vant for andre dag på rad

For andre dag på rad gikk Philippa Porskrog Heiestad til topps iklassen for kategori 2-ponniene med Lundgreens Amazing Dancer. – Det var en fin runde, synes jeg, sa den glade vinneren av klassen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Philippa Porskrog Heiestad tok sammen med Lundgreens Amazing Dancer sin andre seier så langt under Kingsland Oslo Horse Show. (Foto: NRYF)

11 fine 2’ere begynte fredagen sin i Telenor Arena og Body Shop-klassen, en MB + 5 klasse. To av disse ekvipasjene holdt nullen hele veien, og Philippa vant med tiden 50,62 sekunder foran Amalie Margrethe Rieber-Mohn/Mayfield Welfenkrone som galopperte feilfritt i mål på tiden 62,40 sekunder.

På tredje fulgte Hanna Elisabeth Jakehlln/Golden Spirit (Rodlease Dancing Gold/Ballestero).

-Det var en fin runde synes jeg, fastslo Philippa etter sin definitivt riktig fine runde. – Jeg fikk tatt de svingene jeg skulle – det gikk bra!

Philippa har en god partner i sin 10 år gamle norskavlede ponni e. Magic Dancer H/Silver. – Hun er så fin, smiler Philippa. – Hun er så snill, hvis jeg sitter litt dårlig, så hopper hun likevel. Men noe av det beste er at hun gir så mye koser!

Og om det å ri å vinne, ikke bare én, men to klasser under Kingsland Oslo Horse Show sier den unge rytteren. – Det er helt sykt!

Start- og resultatlister