Tysk CCI4*-S seier – for Hans stoppet det i terrenget

Det ble tyske Michael Jung som gikk helt til topps i CCI4* i tyske Luhmühlen sammenlagt. For Hans Bauer stoppet ferden ved hinder 15 i terrenget etter et møte med bakken for både hest og rytter.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
For Hans Bauer og Leopold gikk det som det skulle i terrenget - helt til hinder nummer 15 der en misforståelse ledet til en styrt. (Foto: Ingo Wächter)

Michael Jung/fischerChipmunk FRH e. Contendro/Herladik xx gikk til topps i dag etter glitrende feilfri oppfølging av gårsdagens terreng på sprangbanen med totalt 21,4 i straff. Nummer to i klassen ble Sandra Auffarth/Viamant du Matz e. Diamant de Semilly/Voltigeur Le Malin med 27,1 i straff (GER). Med dette resultatet ble Michael også tysk mester.

Hans Bauer/Præstegårdens Leopold e. Londonderry/Temple Wind xx fant god flyt i terrenget i går, og det så svært bra ut inntil hinder nummer 15. Hans forteller selv at det der ble en misforståelse mellom han og hesten, en misforståelse som resulterte i en styrt. Leopold kom godt fra det med kun noen små skrubbsår på knærne, mens Hans fikk konstatert et kragebensbrudd og et ribbensbrudd. Hans melder imidlertid at det som står foran ham nå, er å forberede seg til neste stevne.

CCI5*-L klassen ble vunnet av britiske Mollie Summerland/Charly van ter Heiden e. Contendros Buge/Escudo 1 med 30,2 i straff.

Resultatlister