Dressur

Toppresultat til Astrid og Alex i Aachen

Astrid Olafsdottir er en av de unge rytterne som deltar i Aachen Youngstars i helgen – og det er noe hun har gjort med råsterke resultater som følge. I dag klatret hun helt opp til nest øverste plass i childrenklassen.

hest / dressur / Astrid Olafsdottir / Norges Rytterforbund
Med 75,648 % gikk Astrid Olafsdottir opp i ledelsen i children-klassen - kun én tysk ekvipasje klarte å slå den unge norske rytteren. (Foto: Celine Granli)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Astrid innledet lørdag med en god syvendeplass i childrenklassen sammen med sin norskavlede Myrstads Alexandro (Roosevelt/I.P.S. Gribaldi, oppdretter Dagmund og Silvia van Hesik Førde). Prosentresultatet ble da 71,975. Søndag morgen red de opp midtlinjen igjen – og nå hevet de listen ytterligere.

Søndag red duoen inn hele 75,648 % og med det tok hun en sterk andreplass bak tyske Lynn Greven/Sergio (Stedinger/Festivo 2, oppdretter Claudia Hammelstein) med 77,834 %.

-Fantastisk flott levert i sterkt selskap på et prestisjefylt stevne, slår Siril Helljesen i landslagslederteamet for U21 fast. Hun roser den unge rytteren for prestasjonen. – Astrid viser god og harmonisk ridning på en lydig hest. Vi er veldig stolte av henne og støtteapparatet hennes!

Resultatlister

Relaterte artikler