Sprang

Thereses tur denne helgen

Jumping International de Bordeaux – med Longines FEI Jumping World Cup ™ på søndag – er godt i gang. Det er også Therese Søhol Henriksen som er der for Norge. Hun har innledet helgen med en topplassering.

hest / Norges Rytterforbund / Therese Søhol Henriksen
Therese Søhol Henriksen og Iron Maiden presterte råsterkt i åpningen av Jumping International de Bordeaux med en andreplass i en 1,40 m klasse. (Arkivfoto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Therese og hennes Iron Maiden (Quasimodo van de Molendreef/Indorado (KWPN), oppdretter Stal het Oosterbrook) hoppet seg hele veien inn til en herlig andreplass i CSI5*-W 1,40 i dag, en tidshoppingsklasse. Nullen satt og tiden 64,70 s var rett og slett nest best. Det var en flygende franskmann som tok seieren – Julien Gonin/Valou du Lys (Calvaro F.C./Galoubet A (SF), oppdretter) gikk null på tiden 61,19 s.

Like god var Therese i kveldens 1,50 m klasse, denne gangen med Santos Z (Spartacus TN/San Patrignano Cassini (ZANG), oppdretter A.O. de Haan). Igjen satt nullen – det lover godt for helgen.

Høydepunktet Longines FEI Jumping World Cup ™ skjer allerede lørdag – klassen begynner klokken 20.00, og Therese står som nummer 23 på startlisten.

Start- og resultatlister

Relaterte artikler