Stevnehelgen er i gang

Med landsstevne i sprang har Arendal og Grimstad Rideklubb i dag innledet den nasjonale stevnehelgen. Lørdag galopperer stevnehelgen videre, med dressur, sprang, voltige og kjøring – jevnt fordelt over hele landet.

av
Rebecca Ballestad-Mender

Åtte klasser er gjennomført hos Arendal og Grimstad under landsstevnet som rommer både ponni og hest. Det ble lokal seier i 1,20 m klassen ved Åge Dagfinn Eide Askeland/Cancellara e. Copyright/Landro S. Seieren i dagens høyeste klasse gikk til Nick Benterman/Jelsina HX e. Don Diablo/Lupicor fra Larvik og Sandefjord Rytterklubb.

En ung rytter fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb har hatt en riktig god start på stevnet – Tiril Wellum Skaar vant 1 m klassen med Chupa Chup e. Kashmir van’t Schuttershof/Chin Chin og LA for ponni kategori 1 med Nørlunds Basilio e. Kilpatrick Boy/Cosheen Finnegan.

Dagens høyeste ponniklasse var MB, som for dagen ble slått sammen for både ponni kategori 1, 2 og 3. Vinner ble Kristina Nikita Collum Wallin/Hot Pursuit fra Grenland Ryttersportsklubb