Sterk prestasjon av Mira Høidal i trestjerners 1,50

Hun har akkurat fylt 20 år, men lar seg ikke vippe av noen pinne av å ri sammen med etablerte toppryttere i høye klasser. I dag red Mira Høidal inn en tredjeplass i CSI3* 1,50 m klassen i Herning. Fredrik B. Seim fulgte opp med en riktig god åttendeplass i samme klasse.

Mira Høidal/Boleybawn Aasha imponerte med en sterk tredjeplass i 1,50 m klassen i Herning i dag. (Foto: Harald Farbrot)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Det var en riktig god ettermiddag i Jyske Boxen ved den danske hingstekåringen. Mira med sin sprettball Bolewybawn Aasha e. Dignified van’T Zorgvliet/Air Jordan var en av seks ekvipasjer som gikk feilfritt i grunnomgangen av CSI3* 1,50 m. Mira red fokusert og iskaldt gjennom omhoppingen også og holdt nullen også der. Det var kun to andre ryttere som klarte det – polske Cassandra Orschel/Dacara E e. Cancara/Caretino og Jens Fredricson/Karmel van de Watering e. Diamant de Semilly/Quick Star.

En riktig fin runde hadde igjen Fredrik B. Seim med sin fabelaktige røde Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar. En liten bom gikk i bakken, men det holdt likevel til en fin åttendeplass i et startfelt som rommet 58 ekvipasjer.

Oda Therese Oddsen/Via vd Karmenhoek Z ble nummer syv i 1,40 m klassen. (Foto: Privat)

I CSI1* Big Tour 1,40 m sørget unge Oda Therese Oddsen sammen med Via vd Karmenhoek Z e. Via Veneto/Landadel for at det ble godt norsk på syvendeplass. En rask nullrunde ga denne fine premien. Plassering i klassen ble det også på Marthe Møglestue Rønningen/Gradjet.

I CSI1* Small Tour 1,30 m ble Hannah Nyhaug nummer 12 etter en rask og feilfri runde med sin Gezel e. Zirocco Blue/Indoctro.

Kristiane Askim Hillern red i dag sin femårige hoppe HMK Doubtless e. Fürstenball/De Noir i Blue Hors Unghestchampionat der hun ble nummer seks med totalt 294 poeng.

Resultater