Startet den internasjonale sesongen med plasseringer

Et lite knippe norske dressurryttere deltok i påskehelgen ved det internasjonale stevnet i belgiske Sint-Truiden. For Anine Mørch-Aas ble det en sesongstart med to gode fjerdeplasser som resultat i UR-klassen.

Anine Mørch-Aas/Maserati sikret seg to fine plasseringer i Belgia. (Foto: Privat)
av
Rebecca Ballestad-Mender

To fjerdeplasser på rad ble det på Anine Mørch-Aas/Maserati e. Metall/Tip-Top påskeaften og første påskedag. Lørdag ble fasit 68,147 %, i søndagens freestyle red Anine inn 71,345 %

-Turen til Belgia og årets første CDI-stevne har vært fin med strålende vær og supre folk, forteller Anine og fortsetter: - For vår del har det gått bedre og bedre for hver dag, og vi har fått med oss to fine fjerdeplasser hjem, i et sterkt startfelt. Vi har ennå mye mer å jobbe med og å gå på, men det er gøy å se at man hevder seg ute med de «store». Det er også godt å komme seg litt ut og sanke nyttig erfaring og selvtillit – vi gleder oss nå til resten av sesongen!

Øvrige norske ryttere som startet den internasjonale sesongen i Sint-Truiden var Therese Bragstad, Tuva K. Hansen, Anna Konstanse Helberg og Mira Hjelle Antonsen.

Resultater