Sofies seier

Smekre lille Lodestar van’t Rechthof har gjort det før – vunnet i Kingsland Oslo Horse Show. Forrige rytter Thea Gunleksen har overlatt tøylene på hoppen til Sofie Eriksen, og den oppgaven har Sofie tatt vel vare på. Lørdag resulterte det i seier i MB+5 for ponni kategori 2 presentert av The Body Shop.

Sofie Eriksen/Lodestar van't Rechthof tok seieren i 1,05 m klassen for ponni kategori 2. Foto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Enkelt og greit – slik så det ut da Sofie og Lodie feide gjennom 1,05 m banen som absolutt ga rytterne noe å tenke på i dag. Feilfri runde ble det, på tiden 53,88 sekunder. Det holdt til seier med behagelig margin til nummer to, Victoria Ballestad-Mender med den tidligere feltrittponnien SR Oscar the Boxer. De fullførte sin feilfrie runde på 57,31 s. Olivia Borge Malmo/Obama Søblink hadde en knallsterk runde på innerlommen – de suste i mål på 51,77 s, men tok med seg en bom på veien. Det holdt likevel til en fin tredjeplass i klassen, med Philippa Porskrog Heiestad/Lundgreens Amazing Dancer på fjerdeplass.

-Det var en veldig fin bane, man kunne vende korte svinger – og Lodie var kjempefin. Jeg er kjempefornøyd, sa Sofie etterpå.
Om det å ri i Telenor Arena sa hun det man kan tenke seg:
– Det er kjempespennende, gøy – alt er bra egentlig!!

Resultater