Skedsmo Rideklubb et hestehode foran i Promotion Cup

Fra 1. til 4. desember skjer det meste av det som er mulig innen hestesport under Norwegian Horse Festival på Lillestrøm, Og akkurat nå er det innspurt i Promotion Cup – der Skedsmo Rideklubb ligger i topp.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Illustrasjonsfoto: NRYF

I Promotion Cup gir arrangøren av Norwegian Horse Festival klubbene poeng ut fra hvor mange som forhåndskjøper billetter – og premien er at klubben kan vinne invitasjoner til Jumping Ponni Cup og Amateur Challenge-klassene, med gratis meetingavgift.

Promotion Cup ble satt i gang 25. september og det er billetter kjøpt mellom den datoen og 1. november som teller. I Skedsmo Rideklubb er iveren stor, og de topper listen med god margin foran Hasle Hestesportsklubb, Mastra

På oppløpssiden nå

Nå tikker klokken mot siste frist i Promotion Cup, og det Skedsmo Rideklubbs store engasjement kan lede til er hele fire invitasjoner til Jumping Ponni Cup og to invitasjoner til maks tre ekvipasjer til sammen i Amateur Challenge-klassene (CSI-Am). Det har klubben klart ved – ifølge rankingen av 28. oktober – å ligge øverst på kjøpstabellen med 235,5, mens Hasle Hestesportsklubb har innvendig spor mot målstreken med 123 mot Mastra Hestesportsklubbs 114.

Ganske spennende oppgjør på oppløpet ventes også mellom de klubbene som ligger fra fjerde til åttendeplass – her skiller det nemlig kun 15 billetter – så her kan ennå mye skje!

Se mer her!