Seier til Emma på Vilhelmsborg

Emma Tallulah Behn/Fetoucha toppet resultatlisten i dagens Big Tour Children under finalen i Baltic Cup på Vilhelmsborg i Danmark. Fanny Wedel Jarlsberg sørget for ytterligere en norsk plassering i klassen som også innebar lagkonkurranse der de unge, norske rytterne red inn en femteplass.

Emma Tallulah Behn/Fetoucha gikk til topps i Big Tour Children på Vilhelmsborg. (Foto: Privat)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Med feilfri andre fase og en tidsmargin på nærmere halvannet sekund til nummer to sørget Emma Tallulah Behn for at «Ja, vi elsker» kunne spilles i den julepyntede ridehallen på Vilhelmsborg i dag. Med det ble Emma med Fetoucha aller best av 41 unge ryttere.

Enda en norsk plassering i klassen ble det - med to fine nullrunder og en god tid tok Fanny Wedel Jarlsberg/Unelli en god sjetteplass i 1,20 m klassen. Tredje rytter på det norske laget var Tia Berg/Chanel og sammenlagt for laget ble fasit en femteplass. Lagseieren gikk til Finland.

I Big Tour/Team junior 1,35 ble Oda Therese Oddsen/Via Vd Karmenhoek Z første uplasserte som nummer syv, og det norske laget tok en tredjeplass totalt. Akkurat utenfor plassering ble også Marion Natcha Rasmussen/Dusty Devil i Small Tour Junior/U25 1,25 m. Lagseier gikk til Sverige.

Start- og resultatlister

Det norske juniorlaget på tredjeplass i lagkonkurransen - Sebastian Oddsen, Oda Therese Oddsen og Siri Endresen. (Foto: Privat)