Seier til Cecilie i Sunshine Tour

Cecilie Hatteland er eneste norske rytter som enn så lenge har funnet veien til spanske Vejer de la Frontera for Pre-Sunshine Tour. Men det skal ikke mer enn én ekvipasje til for å ta en seier – og det sørget Cecilie for i dagens 7-års klasse ved anlegget i Andalucia. En travel torsdag for Cecilie resulterte i totalt fire premier.

av
Rebecca Ballestad-Mender

Cecilie red den hollandske vallaken Kingston e. Extase/Unamiem i 7-års klassen. Det var en 1,25 m klasse over to faser, og med dobbelt null og tiden 31,88 s tok Cecilie en klar seier foran sveitsiske Martin Fuchs/Pina van de Moerhoeve e. Denzel van’t Meulenhof/Erco van’t Roosakker.

I CSI2* Big Class 1,45 m ble det ny plassering på Cecilie, denne gangen med den ni år gamle oldenburgerhoppen Cash Girl e. Casino Berlin/Cordial Medoc. I denne tidshoppingsklassen ble det en bom ned for Cecilie.

Cecilie har også med seg sin trofaste partner Alex, som nå har blitt 17 år. Med denne hollandske vallaken e. Oklund/Landjonker red hun raskt og feilfritt i CSI2* 1,35 m Medium Class og inn til en femteplass. En ny femteplass til Cecilie kom i CSI2* 1,30 m; med Citaloma Z e. Calvaro Z/Tygo.

Start- og resultatlister Sunshine Tour

Flere nullrunder

To norske ryttere er med i Peelbergen i Nederland. I CSI1* 1,10 m resulterte det i en femteplass til Nicoline Thrane-Steen Røkke/Quintago. Oda Charlotte Lyngvær har med seg flere hester, og torsdagen har medført dobbelt null på to av hestene hun deltok med i unghest-VM i fjor – henholdsvis Joelina e. Entertainer/Coriano og Obert vd Heffinck e. Jamal vd Heffinck/Graf Top.

Start- og resultatlister Peelbergen

Nullrunder har det også blitt i dag på Marit Haarr Skollerud som er enslig norsk svale ved Mediterranean Equestrian Tour Spring Met 2022, Oliva. De nullrundene i Spania satt med Nelson van’t Roosakker e. Zandor/Kashmir Van Schuttershof og Lancaster e. Fantomas de Muze/Crown Z.

Start- og resultatlister Oliva Nova