Samles om hesten

Førstkommende torsdag starter ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter. 43 ungdommer fra hele Norge deltar.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Bilde fra samlingen i 2019 hvor ordfører i Østre Toten Kommune, Bror Helgestad var på besøk. Foto: Det Norske Travselskap

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter

Ungdomssamlingen «Sammen om hesten» er et initiativ fra Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter. Samlingens formål er å tilrettelegge for en sosial og utviklende læringsarena for unge mennesker på tvers av grener i hestesporten.

Førstkommende torsdag braker det hele løs på Norsk Hestesenter. 43 ungdommer deltar på samlingen og det er representanter fra alle landsdeler i Norge. En lærerik helg står i vente der hestekunnskapen skal utvikles med fag som treningslære, fôringslære, skoing, avl og eksteriør. I tillegg vil det bli spennende foredrag med blant annet mental trening og hestevelferd på agendaen. Videre skal deltakerne også være til stede under kaldblodshelgen på Biri Travbane, der Veikle Balders Landsfinale og hingstekåring står i fokus.

Vi gleder oss!

Kontakt: Det Norske Travselskap
Marius Lundstein – marius.lundstein@travsport.no
Kontakt: Norges Rytterforbund
Tine Skoftedalen Fossing – tineskoftedalen.fossing@rytter.no

Kontakt: Norsk Hestesenter
lene Aasbø – lene.aasboe@nhest.no