Rekordsalg av billetter til 30-års feiringen

Nå er startskuddet gått for Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena! Den norske eliten i sprangridning er på plass – og får selskap av flere av verdens beste ryttere. – Vi gleder oss til en hestefest, feiring av jubilanten og er så glade for at Norge åpnet i tide – nå setter vi rekord i billettsalg, sier stevneleder Morten Aasen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Foto: Mette Sattrup

Storstevnet begynte allerede onsdag ettermiddag, fredag åpnes dørene også for publikum. Flere høydepunkter står på programmet, det er sprangridning helt fra ponniklasser til verdens beste på toppnivå, det er nasjonal dressur, det er familieshow og det er clinic med den svenske rytteren og influenseren Carl Hedin, som blant annet har over 300 000 følgere på Instagram.

Det var lenge uvisst i hvilken grad det lot seg gjøre med publikum under stevnet, men stevneleder Morten Aasen var fast bestemt på å få til dette viktige stevnet uansett. – Derfor er det ekstra fantastisk at vi kan åpne helt for publikum, og responsen har ikke uteblitt, i år er det virkelig et rekordsalg av billetter. Det er ekstra hyggelig at det skjer i et jubileumsår som dette – første gang dette stevnet var i 1991, i Spektrum. Siden da har stevnet vært et lokomotiv for norsk sprangridning, smiler Aasen.

Tradisjonen tro siden 1992 får storstevnet i Oslo igjen æren av å åpne enda et kapittel i en World Cup-historie som startet i 1978.. Fra den dagen har World Cup, som siden 2103 har hatt navnet Longines FEI World Cup ™, vært blant sesongens aller viktigste mål for toppryttere rundt omkring i hele verden.
Kingsland Oslo Horse Show inngår som en av totalt 11 kvalifiseringer i den vest-europeiske ligaen av målet, der alle stevnene er innendørs. To av de tradisjonelle arrangørene, Helsinki og Stuttgart, har avlyst sine stevner for sesongen 2021/22. Finalen 2022 arrangeres i Leipzig 6.-10. april.

Informasjon om Kingsland Oslo Horse Show 2021

Start- og resultatlister

Live-streaming (betal-kanal)