Rankingpoeng til Ingrid Gjelsten

Ingrid Gjelsten red inn gode rankingpoeng i spanske Vejer de la Frontera etter en fjerdeplass i CSI3* 1,50 m med sin Edgar lørdag.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Ingrid Gjelsten/VDL Edgar M. (Arkivfoto: NRYF)

Med dobbelt null satt fjerdeplassen for Ingrid og VDL Edgar M (Arezzo VDL/Marlon, oppdretter Edgar Meijer/M. Meyer) i lørdagens CSI3* 1,50 m klasse ved Sunshine Tour i Vejer de la Frontera som var tellende på verdensrankingen. Samme dag ble hun også nummer fem i en 1,45 m klasse, da med Nevado de Toluca (Toulouse/Hector x, oppdretter S.A o M. Lindqvist og G. Petterson). I søndagens 1,55 m LR ble fasit åtte feilpoeng på Ingrid og Edgar.

Flere norske ryttere har ridd inn gode resultater rundt om ved internasjonale stevner i helgen. En norsk andreplass i en Grand Prix-klasse kom lørdag i nederlandske Leeuwarden, ved Cirsten Dohrmann/Quarzo della Caccia (Quick Star/Contender, oppdretter Coop. Soc.agr La Caccia-Onlus) i CSI1* 1,40 m. Rebekka Lie Hafskjold har håvet inn premier i portugisiske Vilamoura, det er god statistikk når man starter totalt ni klasser og blir plassert i åtte av dem.

Verdenscup-sesongen åpnet med to stevnehelger på rad i den vest-europeiske ligaen etterfulgt av en pause. Førstkommende helg er det imidlertid nye muligheter i denne ligaen, da skjer det i franske Lyon og dit reiser Johan-Sebastian Gulliksen og Victoria Gulliksen.

Relaterte artikler