Prisdryss i distanse

Det ble gjort stas på både ryttere, hjelpere og de som arbeider i kulissene under grenkonferansen i distanse.

av
Trine Meiningen
Illustrasjonsfoto: NRYF

Foto: Lena Moen


Gren- og dommerkonferansen i distanse ble avholdt 11.-13. februar på Ullevål. Det ble en helg med både faglig innhold og prisutdelinger.

Fysisk samling

-Det var ekstra hyggelig å kunne møtes alle sammen, og godt å få lov til å dele ut priser med en fin ramme rundt, og å kunne si noen hyggelige ord. Det er kjekt å få gjort stas på de som fortjener en stor takk, sier leder i SU-Di, Hildegunn Skulstad.

I første pausen under konferansen lørdag fikk de beskjed om at de kunne droppe munnbindet og meteren.

-Det var helt nydelig, sier Skulstad. En slik fysisk samling har vært savnet.

-Det aller hyggeligste var på kunne få lov til å være sammen. Man får ikke de diskusjonene og praten i pausene og over middagsbordet på teams.

Mange priser

Det var mange som ble satt pris på denne kvelden. Foruten årets ekvipasje, bøttebærer, indianer og klubb, ble også Championatvinnere og FEI cup vinner, samt andre støttespillere takket for sin innsats.

-Lena Moen i sponsorkomiteen fikk en ekstra stor takk. Hun har gjort en strålende jobb. Vi fikk også takket landslagsleder Fernando X Medina Guerrero. Han er jo fra Chile, og fikk et par boots som han kan bruke når det er vått og kaldt her, smiler Skulstad. Hun ble selv hyllet med en fin video som takket henne for alt hun gjør for sporten.

-Det var overraskende og jeg ble veldig rørt. Jeg fikk også blomster, en flott termokopp med inngravert navn pluss to store bokser av Lakrids Bülow sine nydelig lakriskuler, min favoritt, smiler Skulstad.

Sportsutvalget ble rost for sitt arbeid.

-Alt i alt er vi godt fornøyd med å få lov til å være sammen og mingle. Det var litt synd at ikke alle kunne være her, men det var meget godt oppmøte, sier Skulstad. Blant alle som ble takket for innsatsen er det en til hun vil trekke frem.

- Vi fikk også gjort stas på Martine Bukier Thorsen. Vi er veldig fornøyde med den jobben hun gjør. Vi er lei oss for at hun snart skal slutte i NRYF, og vi kommer til å savne hennes positivitet og sprudlende humør, heldig er de som får henne!

Sportsutvalget ble takket for innsatsen. Fra venstre: Hildegunn Skulstad, Hege Kilen Aasdokken, Ronny Stokmo og Kari Eiesland.
Sponsorkomiteen ved Tina Høgevold og Lena Moen ble også satt pris på.
Landslagsleder og veterinær Fernando X Medina Guerrero ble takket og fikk overrakt et par boots av leder i DU-D, Hildegunn Skulstad.
Sportskoordinator i Norges Rytterforbund, Martine B. Thorsen, ble også gjort stas på.

Prisene for 2021:

Vinner av FEI cup: Tonje Danielson. Olaug Espeli Carstensen ble nummer to, og Kine Sesilie Iversen ble nummer tre.
Årets ekvipasje: Julia Amélie Bersaas Mølstre/Kashmir.
Årets Bøttebærer: Ida Marie Netlandsnes Eriksen (t.h.). Linda Jerdal Lervik (t.v.) fikk prisen i fjor.
Årets Indianer: Sofie Hafstad.
Årets Klubb: Gyland Hestesportslag.

Championatvinnere for sesongen 2021

Senior: 1: Kine Belland/Smj Pershan. 2: Olaug E. Carstensen/Bjørgans Afrah. 3: Tonje Danielson/Luna.
Junior/Young Rider: 1: Sofie Dahl Larsen/Al Samah. 2: Julia Amèlie Bersaas Mølstre/Kashmir. 3: Aranka de Goijer/Inshirah.

Hva er distanse?