Peder Fredricson og Jessica von Bredow-Werndl fortsatt i toppen

Nye rankinglister er klare – og det er lite endringer i topp ti. Sveriges Peder Fredricson beholder sin tetposisjon på verdensrankingen i sprang, og i dressuren er det også denne gang Jessica von Bredow-Werndl med TSF Dalera BB som ligger i toppen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Peder Fredricson har toppet verdensrankingen siden poengene for september var et faktum. (Foto: FEI/Arnd Bronkhorst)

På rankingen over sprangryttere har sveitsiske Martin Fuchs også sin plass i behold, han ligger som nummer to med 2730 poeng bak Fredricson som har 3030 poeng. Daniel Deusser (GER) på tredjeplass har fått selskap av svenskenes Henrik von Eckermann, begge disse to har 2685 poeng. Belgiske Jérôme Guery har tatt et skritt innenfor topp ti fra 11. plass til niendeplass, en plass han deler med irske Conor Swail.

Victoria Gulliksen er nummer 189 på rankingen mens Geir Gulliksen ligger som nummer 275.

Longines verdensranking sprang

Jessica von Bredow-Berndl/TSF Dalera BB topper verdensrankingen igjen. (Foto: FEI/Liz Gregg)

Det er lite endringer også blant dressurrytterne. Britiske Charlotte Dujardin/Gio følger som nummer to, med danske Cathrine Dufour/Bohemian på tredje. Tyske Isabell Werth ligger på fjerdeplassen med Weihegold. Isabell ligger også som nummer syv med Bella Rose – hun har byttet plass med seg selv – forrige måned lå hun som nummer syv med DSP Quantaz som nå inntar åttendeplassen.

FEI dressur verdensranking