Outdoor Horst: Tysk dobbeltseier – og god norsk innsats i Kronenberg

I nydelig vårvær ble terrengdelen i dag gjennomført ved CCI3*-S klassen ved Outdoor Horst i Nederland. Den tyske eneren Michael Jung tok som relativt forventet seieren, og ble nummer to i klassen der Hans Bauer til slutt endte som nummer 15 og Heidi Bratlie Larsen nummer 31.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Arkivfoto: Michael Jung/fischerChipmunk FRH. (Foto: FEI/Libby Law photography)

Hans Bauer hadde 31,1 i straff og lå på en 12. plass etter en sterk dressur sammen med sin Præstegårdens Leopold e. Londonderry/Temple Wind xx. Det ble noen feil både på sprangbanen og i terrenget, og ekvipasjen endte på 47,3 i straff og 25. plass etter at dagens terrengprøve var overstått i nederlandske Kronenberg.

Det ble ikke uventet tyske Michael Jung/fischerChipmunk FRH e. Contendro/Heraldik xx som gikk av med klasseseieren, han pådro seg to små feil poeng i terrenget og vant med 21,1 i straff – foran seg selv med hesten Highlighter e. Natal/Landgraf 1 som gikk feilfritt både på sprangbanen og i terrenget.

Feilfri i terrenget ble også Heidi Bratlie Larsen med SR Lonestar My Hunter e. VDL Arkansas/Cruise On, og hun klatret med det oppover på resultatlisten fra en 38. plass etter dressuren til 31. plass sammenlagt med 51,2 i straff etter alle tre delprøver.

Heidi Bratlie Larsen/SC Mr Chrichton e. Corino VDL/Glorius 1, oppdretter Stacey Chricthon, gikk feilfritt i dagens terrengprøve og endte på 51,1 i straff. Det gjorde at det ble en 56. plass på ekvipasjen i CCI2*-S, av 76.

Resultater