Oda Lippestad nummer to ved britiske Bicton

I en klasse med over 70 startende ble den norske feltrittrytteren Oda Christine Lippestad nummer to i CCI2*-S i helgen sammen med hesten Fireball ved Bicton Arena i Devon, England.

Oda Christine Lippestad, som hjemme i Norge har representert Ullensaker Rideklubb, ble i helgen nummer to i CCI2*-S ved Bicton International Horse Trials i Devon, England. (Foto: Anton Granhus)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Englandbaserte Oda begynte med en sterk prestasjon på dressurbanen med den 8 år gamle hannoveranervallaken Fireball III (Stakkato/Heraldik xx), der resultatet ble gode 29,8 i straff. På sprangbanen ble det fire små feil poeng, men med feilfritt i terrenget førte de tre gode prestasjonene i CCI2*-S klassen ved Bicton International Arena til en sterk andreplass i den store klassen med 33,80 i straff sammenlagt.

Vinner i klassen ble Katie Thomas/Cefnpant Iolo med 33,60 i straff.

23 år gamle Oda debuterte internasjonalt med Fireball i juli i det som er ekvipasjens andre stevnesesong sammen. Første CCI2*-S gjorde de sammen på South of England International i september, da med en syvendeplass som resultat.

Resultatliste Bicton International Arena