Ny riktig god dag for Karine og Atlas Stengaard

Det ble ingen klasse-premie på dem under Nordisk Baltisk Mesterskap på svenske Flyinge i dag, men likevel viste de seg godt frem i grad IV, Karine Vassbotn Hestholm og hennes vakre Atlas Stengaard - så godt at det ga en bronsemedalje.

Karine Vassbotn Hestholm/Atlas Stengaard. (Arkivfoto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Etter en god dag i de vakre omgivelsene på Flyinge i går, fortsatte Karine og Atlas Stengaard (Nørlunds Atlantic/Manitu N) i samme gode stil i dag. Prosentresultatet ble 65,244 % og en tredjeplass totalt - bak ekvipasjens resultat ligger også et prosentresultat der dommeren var oppe i drøye 69 prosent. Innsatsen til Karine og Atlas var ikke bare en tredjeplass i klassen, det resultatet sammen med søndagens tredjeplass førte henne helt opp til medaljeplass i form av bronse.

-Karine gjorde en veldig god jobb i dag, veldig pent og nøyaktig, stødig og ryddig program – nøyaktig ridd, sier en glad lagleder Kris Leirfall. Med denne turen har hun sin førstereis som lagleder – og trives stort.

Karine Vassbotn Hestholm sikret seg en bronsemedalje etter to dager med god innsats. (Foto: NRYF)

– Dagens resultat var bare utrolig hyggelig, og det er en fryd å ha Karine på laget – det er en fryd å ha alle disse tre på laget - å være lagleder for disse tre er bare helt fantastisk!

Inger Line Brath/Quallwesto (Qalle/Midt-West Ibi-Light, oppdretter Sven-Ingvar Ivarsson) viste også stødig ridning i dag, de fulgte Karine og Atlas hakk i hæl og tok ble plassert som nummer fem med 64,414 %.

Vinner av klassen ble i dag som i går den paralympiske bronsevinneren Louise Etzner Jakobsson fra Sverige, som med Goldstrike B.J. (Dreamcatcher/Jazz, oppdretter B. Jelgersma) red inn 71,415 %.

Den tredje norske pararytteren med på årets mesterskap er Signe Christine Forberg Lillerud som med hannoveranerhoppen Dakota (Dagostini/Wittinger) deltar i grad V. God innsats i dag resulterte i 64,381 % og en femteplass. Vant gjorde svenske Lena Malmström/Fabulous Fidelie (Floricello/Don Romantic) med 71,119 %.

Tre pararyttere med tre premier - fra venstre Signe Christine Forberg Lillerud, Inger Line Brath og Karine Hestholm Vassbotn - sammen med lagleder Kris Leirfall. (Foto: Privat)

Tirsdag er siste konkurransedag for pararytterne - da handler det om kürfinale.

Resultater