Ny poengmulighet for Victoria i Amsterdam

Victoria Gulliksen er Norges rytter på plass i Amsterdam denne helgen. Med sine 35 poeng ligger hun nå på en 12. plass før den tolvte kvalifiseringen i den vest-europeiske ligaen. Det er de 18 beste som går videre til finalen i USA. Sammen med Equine America Papa Roach har hun innledet helgen i Nederland med en fin og feilfri runde i CSI5*-W 1,40 m.

av
Rebecca Ballestad-Mender
(Foto: NRYF)

Med godt grunntempo og en opplagt og energisk Equine America Papa Roach (Perigueux/Zeus) gikk det lekende lett ut i dagens klasse for den norske duoen. Det er søndag det handler om – da går World Cup-klassen i gang klokken 15.30. Dette er den tolvte av totalt 14 kvalifiseringer i den vest-europeiske ligaen. Før finalen i Omaha, USA, gjenstår det en kvalifisering i Bordeaux 2.-5. februar og en i Gøteborg 23.-26. februar.

Start- og resultatlister

Et knippe norske ryttere er med ved internasjonale sprangstevner andre steder rundt om i verden. Ingrid Gjelsten er alene om å være norsk ved nederlandske Peelverden i helgen. I dag red hun inn en andreplass i CSI2* 1,35 med Jackson Vd Bisschop (Flipper d’Elle*Nn*/Nabab de Reve).

Start- og resultatlister

Ved Vilamoura i Portugal har Christina Elisabeth Norgaard Rud/Cirano tatt en niendeplass i CSI3* 1,20 m. For Nora El Sayed Hansens del ble det plassering i dag som nummer åtte i CSI3* 1,20 m med Jamal Vd Heffinck (Kalaska de Semilly/Cassini II).

Start- og resultatlister

Marit Haarr Skollerud Cox har mange hester å ri ved Spring Met i Oliva, Spania. Torsdag resulterte det i en niendeplass i 1,40 m med Ovita van de Looise Heide (Hunters Scendro/Kashmir van Schuttershof).

Start- og resultatlister