Ny internasjonal stevnehelg i gang

En ny stevnehelg betyr nye norske ekvipasjer ute på de internasjonale konkurransebanene. Denne helgen går det både i dressur, sprang og distanse når det gjelder norsk deltagelse.

Foto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Det er norske sprangryttere ute både i Nederland, Belgia, Polen og Frankrike, og i sistnevnte har innsatsen allerede ført til norske plasseringer. Line Raaholt red inn en god tredjeplass i torsdagens CSI2* 1,40 m klasse under Longines Global Champions Tour i franske Cannes. Det var den nå 16 år gamle Clooney II (Clarimo/Contender) som var hennes partner i dette resultatet. Mikkeline Zurhaar-Birkeland/Equador Z (Eldorado v. Zeshoek/Quaprice Bois Margot ble nummer ti I samme klasse. I CSI5* 1,45 m ble det en plassering som nummer 12 på Simon Yde/Pronto van de Maltahoeve (Denzel v.T Meulenhof/Querlybet Hero).

Resultater Longines Global Champions Tour of Cannes

Et knippe norske dressurryttere har funnet veien til Geesteren i Nederland, der de deltar i CDI Twente. Childrenrytter Matilde Malmberg med NV-vallaken AC’s Pik Midaz (Tobajo Picez/Walt Disney I, oppdretter Ann Cathrin Ottoson) red torsdag inn fine 71,679 % og ble nummer seks i klassen. Alexander Dalgaard Ranum og Tuva Eckdahl Book er på plass med sine ponnier Steendieks Cunningham og Schanti M. De innledet sin deltagelse torsdag med henholdsvis 64,476 og 63,524 %.

Resultater CDI Twende