Ny god plassering til Isabel i Hagen

Som siste ekvipasje ut i flombelysningen rett før midnatt lørdag kveld red Isabel inn drøye 77 % og tok med det en god fjerdeplass i Grand Prix kür ved CDI4*-stevnet i tyske Hagen.

Isabel Freese/Total Hope OLD ble nummer fire i lørdag kveld ved Horses and Dreams i tyske Hagen. (Arkivfoto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Startfeltet lørdag kveld rommet 13 ekvipasjer, og Isabel med sin avlshingst Total Hope OLD (Totilas/Blue Hors Don Schufro, oppdretter Christine Arns-Krogmann) var den siste til start. Ledet gjorde tyske Frederic Wandres med sin Bluetooth OLD (Bordeaux/Riccione, oppdretter Gestüt Lewitz) med 81,425 %.

Etter en riktig god start, kokte det litt mye for Total Hope i den første piaffen, han ble spent og fikk et lite galoppinnslag. Slikt koster – men det samlede resultatet viser imidlertid hvilken kapasitet det er i ekvipasjen. De red seg oppover og oppover på resultatlisten, blant annet med galoppøkninger og toere som deilige høydepunkter i programmet. Samlet ble resultatet 77,980 % - i protokollen var det adskillige tall i sjiktet 8-9,1. Noen feil i tillegg til den første piaffen ble det også, hvilket i seg sier relativt mye om hvilke prosenter som er innen rekkevidde for duoen når hingsten får mer rutine og erfaring med store omgivelser som lørdag kveld i Hagen.

Andreplassen i klassen gikk til danske Daniel Bachmann Andersen/Vayron (Vitalis/Gloster 8, oppdretter Heinrich Sterthoff) med 81,760 % og tredjeplassen til like danske Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Don Olymbrio (Jazz/Olympic Ferro, oppdretter J. Lamers) med 79,485 %.

Resultater