Nullrunder og plasseringer til norske ryttere i Spania

Ny stevneuke er godt i gang i Spania, og norske sprangryttere er på plass ved stevneplassene både ved Sunshine Tour i Vejer de la Frontera og ved Mediterranean Equestrian Tour i Oliva. Flere nullrunder og plasseringer er fasit så langt.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Illustrasjonsfoto: NRYF

Johan-Sebastian Gulliksen har blant annet med seg den åtte år gamle Mylord Myles e. Mylord Carthago/Corofino II til Sunshine Tour i Vejer de la Frontera. Torsdag resulterte det i en fin fjerdeplass i CSI4* 1,35 m etter en rask og feilfri runde.

Lea Fondevik Syversen kickstartet formen i dag med en god niendeplass i CSI4* Medium Tour 1,40. Etter en rask og feilfri runde med Ambra e. Quintender/Grandeur ble det en niendeplass på Follo-rytteren.

For Victoria Gulliksen ble det femteplass med Quina DW e. Carembar de Muze/Aragorn i onsdagens seksårsklasse 1,20 m.

Cecilie Hatteland innledet tirsdag med en niendeplass i syvårsklassen 1,30 m med Kingston e. Extase/Unamiem.

Resultater

Mediterranean Equestrian Tour – Spring Met 2022 Oliva, Spania:

Norsk girlpower på unge firbente talenter så man i Oliva torsdag – i 1,35 m klassen for syvåringer ble det delt tredjeplass på Oda Charlotte Lyngvær/Kimberly HX e. Cicero Z van Paemel/Libero H og Jenny Krogsæter/Caluna de Berlo Z e. Chellsini Z/Quasimodo. Jenny satte like godt enda en strek under det hele ved å ta neste plassering som nummer fem med Private Dancer van’T Meulenhof e. Gemini/Marius Claudius.

Med den hollandske vallaken Jaeger VE e. Corland/Animo, eier Oxer Bv, gikk Pål Flam torsdag null i Gold 1 1,30 m og ble nummer ti.

Onsdag sikret Pål Flam seg en andreplass med et 5-årig fremtidshåp; selle francaise hoppen Harcy Folle e. Diamant de Semilly/Orlando etter to nullrunder i 1,15 m.

Onsdag red Jenny Krogsæter inn en niendeplass etter to nullrunder med Caluna de Berlo Z i syvårsklassen 1,35 m.

Resultater