NRK Super inviterer alle idrettslag, klubber og toppidrettsutøvere til å danse BlimE-dansen

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. I utgangspunktet var dette en kampanje rettet mot barn, men de senere årene ser vi at stadig flere voksne også deltar. Både nødetatene, Hæren og regjeringen har tidligere deltatt i dansen. Vi opplever at BlimE-dansen blir brukt mer og mer på idrettsarrangementer og håper enda flere utøvere vil danse i år!

Foto: NRYF
av
Ekstern part

Av NRK Super

Hvert år lager vi en ny BlimE-sang, med tilhørende dans. Når vi danser sammen skaper vi felles minner og glede, og bedrer samholdet i gruppen.

Dette er en perfekt teambuildingsaktivitet, og det er helt gratis å delta!

Årets BlimE-låt heter «Den Ene» og synges av Selma Ibrahim.

Dansen dere lære dere HER!

I NRK TV vil dere finne flere versjoner av BlimE-dansen, blant annet sangen på samisk, i tegnspråkversjon og for ASK-brukere.

Slik går dere fram for å delta:

  • Øv på dansen frem mot den store BlimE-dagen. Kan dere ikke danse fredag 11.11, så gjør det ingenting hvis dere f.eks. danser noen dager/uker i forveien. Det viktigste er å BlimE!
  • Film gjerne dansen og send den inn til oss. Lenke til innsending ligger HER. (innsendingen åpner 31. oktober) BlimE er en vennskapskampanje og skal ikke brukes til egen kommersiell vinkling. Vi klipper sammen noen av de innsendte videoene til en reportasje som publiseres i NRK TV 11. november.
  • Legger dere ut BlimE-dansen i sosiale medier, så tagg gjerne med #BlimeNRK #blimedansen #sayhi @nrksuper
  • Noen av dansebidragene som sendes inn til oss blir plukket ut til en dansekavalkade som vises i NRK TV.

Vi håper dere vil BlimE!

Har dere noen spørsmål? Kontakt: blime@nrk.no