Norske premier

Johan-Sebastian Gulliksen red inn til en andreplass i CSI4* Sunshine Tour. Han er en av mange norske ryttere på premielistene i utlandet denne uken.

av
Trine Meiningen
Johan-Sebastian Gulliksen er blant de norske rytterne som har hevdet seg på internasjonale baner denne uken. I går kom han på andreplass i CSI4* 1,45m. (Arkivfoto: NRYF)

I Andalucía Sunshine Tour fortsetter de norske rytterne å plukke premier. I dag ble det tiendeplass til Marie Valdar Longem og Algorhythem i CSI4* Big Tour 1,45m.

Torsdag kom Johan-Sebastian Gulliksen og Ambrosio d'Alcy på andreplass i CSI4* Medium Tour 1,45m tidsklasse, mens Victoria Gulliksen og Belle Fayvinia Z sikret seg en åttendeplass CSI4* Big Tour 1,50m. Lea Fondevik Syversen red Miss Diamond til åttendeplass i CSI4* Medium Tour 1,40m. Tidligere i uken ble det fjerdeplass til Victoria Gulliksen og Coltplay Z i CSIYH1* finalen for femåringer.

Resultater

Mediterranean Equestrian Tour i Spania

I dag har Eva Kathinka Brøndmo ridd Carsall til femteplass i Bronze 1 - FT - 1.10m.

Oda Charlotte Lyngvær fikk to plasseringer i samme klasse torsdag. I Gold 3 - 2Ph - 1.40m ble det to nullrunder med begge hestene, sjuendeplass med Obert Vd Heffinck, og tiendeplass med First Class.

Resultater


Peelbergen i Nederland

Mikkel Flam og Diamond 2000 Z fikk to feilfrie runder og niendeplass i Stal Hendrix Prix - CSI2* 1.m40/1m45 i dag.

Cathrine Tonna red Libretto feilfritt i Equestrian Prix - CSI1* Table A on Time 1.20m, og kom på fjerdeplass i går.

Resultater


VillaMoura Atlantic Tour i Portugal

Torsdag ble det fjerdeplass til Elise Aaserud og Fly Away Sunheup i CSIYH1* - 7y 1.30m/1.35m etter to feilfrie runder.

Resultater


Doha, Quatar

Jens Lasse Dokkan fortsetter å ri til høye prosenter i paradressur. I dag ble det ny seier med Aladdin e. Akinos/May Sherif. I CPEDI3* Individual I ble de belønnet med hele 76, 726 prosentpoeng. I Doha er det også CSI5* sprang. Geir Gulliksen fikk en fin start med Quatro i går. I kveld starter han Grandino H i 1,60m.

Resultater