Norske nullrunder og plasseringer på de belgiske banene

I Belgia er det denne helgen stevner både i Bonheiden og på Zangersheide – og det er norske ryttere med begge steder. Flere norske nullrunder og plasseringer er fasit så langt.

Illustrasjonsfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Madeleine Lien/Castlefield Jess e. O.B.O.S. Quality 004/Puissance innledet sin deltagelse i Lanaken med en fin nullrunde i CSIU25 1,30 m med en nullrunde og en 14. plass. For Victoria Gulliksens del bød torsdagen på dobbelt null og plassering i 7-års klassen med vallaken Max Martin.

Fredag ble det to norske plasseringer i CSI2* 1,40 m, Geir Gulliksen red Best Boy 2 e. Contagio/Sunrise til en femteplass, mens Mira Høidal/Bronx e. Bravour/Cardento ble nummer 14.

Med to nullrunder med 8-åringen Equine America It’s Me des Saules e. Best of Nec/President sørget så Johan-Sebastian Gulliksen for at hele familien Gulliksen kunne notere seg plassering for dagen. Denne ekvipasjen ble nummer 14 i CSI2* 1,35 m.

Full pott med sløyfer innen familien sørget også Ylva Høidal for da hun ble nummer 17 i CSI1* 1,15 m med Heart of Gold SB e. Heartbeat/Cardento.

Start- og resultatlister

Benedikte er i Bonheiden

Benedikte Endresen er alene om å være norsk i Bonheiden, men hun sørger likevel for å holde antallet norske nullrunder og plasseringer oppe. Etter to stevnedager og ni klasser er nullrundene i soleklart flertall, og plasseringsmessig kom det beste resultatet i CSI1* 1,30 med hesten Lagoubet e. Lagavulin/Baloubet du Rouet. Lieschen var partner i en CSI2* 1,45 m tellende på rankinglisten. Deres nullrunde der ga en 10. plass i klassen.

Start- og resultatlister