Niendeplass til Emilie Laumann i trestjerners i Luhmüehlen

Emilie Lindgren Laumann med sin Heinsgårdens Chillo har startet den internasjonale feltrittsesongen med CIC3*-S seksjon II i tyske Luhmüehlen med en sterk niendeplass. Feilfrie runder på hinder på sprangbanen og i terrenget danner et godt utgangspunkt for sesongen.

Emilie Lindgren Laumann/Heinsgårdens Chillo gjorde i helgen en god internasjonal sesongstart i Luhmüehlen. (Foto: Christiane Janke)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Ekvipasjen innledet med en dressur der prosenten kanskje ikke var helt der den pleier for disse to å være. I et startfelt på 32 ekvipasjer lå de på 20. plass etter dressuren med 34,5 i straff. – Han var litt for glad da, smiler rytteren om vallaken e. Candillo/Solos Landtinus.

På sprangbanen holdt han på fokuset og gjennomførte feilfritt på hinder, og det samme gjorde han i terrenget. Med noen tidsfeil i terrenget ble fasit 38,9 i straff.

-Han ga meg en så god følelse i dag, han hoppet virkelig helt fantastisk, forteller Emilie.

Vant gjorde tyske Paula Rainstorf/Ilara W.

Anniken Jegersberg med Hunters Chili e. Desert Knight xx startet CIC3*-S seksjon II. Med 80,9 i straff etter tre gjennomførte delprøver ble det en 36. plass på ekvipasjen.

Resultater