Nå skal det ris om medaljer i Finland

Ponniene har i dag satt i gang årets Nordisk Baltisk Mesterskap i feltritt som går i finske Ypäja - og Dina Fladeby har sørget for en norsk pangstart med nest beste resultat på dressurbanen i denne klassen. Hun er i Finland sammen med en solid norsk kontingent for mesterskapet som leder mot mestertitler lørdag og søndag.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Arkivfoto: NRYF

To norske ponniekvipasjer deltar individuelt i Finland, og ponniene har i dag gjort unna sin dressurtest. For Sofie Løseth Moheim/Carrigoir Chester ble fasit 37,9 i straff og foreløpig 17. plass mens Dina Fladeby/Shadow endte på knallsterke 31.2 i straff og ligger med det på en andreplass i klassen som rommer 22 startende. Dina har gode resultater i bagasjen fra fjorårets mesterskap på hjemmebane, der innsatsen holdt hele veien til individuelt sølv.

Fredag ettermiddag handler det om sprangprøve for ponniene, mens terrenget går lørdag.

Ekvipasjene som skal gå junior/unge ryttere og senior har i dag vet-sjekk på programmet, fredag går dressuren, mens det blir sprang lørdag før det hele avgjøres med terrenget søndag.

De norske deltagerne i disse klassene er:

CC12* S:

Hans Oliver Dalen Bauer/Jappeloup, Milla Bjervig/Stellor Quick Change, Marie Trollnes Eidbo/Annabelle Z, Hanne Melbye Larsen/Sir Chocolate, Andrea Løseth Moheim/Annaharvey Springbok, Martine Sæteråsen/Dorne’s Diva, Agnes Sofie Skjølås-Loe/Lismullen Royal Hero

CCI3* S:

Hans Bauer/Præstegårdens Leopold, Heidi Bratlie Larsen/Sc Mr. Crichton, Ingeborg Berven Sundt/Jovila, Marthe Hagen Haugen/Ballymurphy Jill