Nå går sprangcupene i gang

Det blir ingen sommer uten sprangcupene! Nå går de i gang – og cupene kommer som perler på en snor med Arendal og Grimstad Rideklubb, Grenland Ryttersportsklubb og Bergen Rideklubb som de tre første mulighetene til å sanke poeng. Nå er det bare å bruke sjansene!

av
Rebecca Ballestad-Mender
Nå går cup-sesongen i gang for sprangrytterne! Foto: Rebecca Ballestad-Mender

Arendal og Grimstad Rideklubb inviterer denne helgen til et L/E-stevne for ponni og hest, og det er children-ekvipasjene som får første muligheten til å sikre seg poeng. Lørdag morgen går Walber Children Challenge i gang med første klasse for helgen, en cup som kan være veien til Norwegian Horse Festival 2022. Lørdagen i Arendal rommer også Backe Cup for ponni kategori 1 og The Bodyshop Cup for ponni kategori 2 – cupene som kan lede til deltagelse i Kingsland Oslo Horse Show.

Helgen 24.-27. juni går cup-stafetten videre til Grenland Ryttersportsklubb, på Vallermyrene går startskuddet for Felleskjøpet Champion Cup. Også denne cupen gir mulighet til deltagelse ved Kingsland Oslo Horse Show i oktober.

Tredje cup-helg på rad blir Bergen Horse Show hos Bergen Rideklubb 1.-4. juli. Her får ponniekvipasjene mulighet til poenghøsting i både The Bodyshop Cup og Backe Cup, og for Children-rytterne står Walber Children Challenge på programmet. NRYFs Ungdomscup for junior og unge ryttere setter også i gang i Bergen. Legg merke til at påmeldingsfristen til Bergen Horse Show går ut i dag, 17. juni!

Med E/L-stevnet i Bergen går også de bokstavelig talt store cupene i gang – henholdsvis Sprangsportens Venner Cup og Kingsrød Cup – der premien igjen er et års leasing av en 2-hesters bil fra Kingsrød Trading er hovedpremien.

Se mer om cupene her

Rask vei til NRYFstevne.no her!

Johan-Sebastian Gulliksen har sikret seg hestebilen fra Kingsrød Grand Prix to år på rad - hvem vinner den i år? Første mulighet til å ta poeng er ved Bergen Horse Show første helgen i juli. (Foto: Equifoto)
Følg med på de respektive kretssidene for kvalifikasjonsstevner i Top Spec Cup!