Nå går mesterskapssesongen i gang

Tre måneder ut i det nye året – og mesterskapssesongen går i gang. Lørdag morgen går startsignalet for Hallmesterskapet i dressur i klassene MA, VB, VA nivå A, VA Nivå B og Para grad IV og V/nivåklasse hos Grenland Ryttersportsklubb. Landsstevne i dressur er det også hos Tromsø Ryttersportsklubb – og hos Arendal og Grimstad Rideklubb er allerede en landsstevnedag i sprang tilbakelagt.

Illustrasjonsfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

På dressurbanen på Vallermyrene er det for mesterskapets del MA-klassen som har samlet flest startende, hele 20 ekvipasjer skal ri om årets første medaljer. I VB er det seks deltagere, VA nivå A fem startende, VA nivå B tre mens det er fem deltagere i Para grad IV og V/nivåklasse. Er du ikke i Grenland, kan du følge mesterskapet live via Clipmyhorse.TV

I Tromsø står et kombinert L/D-stevnet for hest og ponni på programmet, med 34 startende lørdag og 39 startende søndag.

Hos Arendal og Grimstad Rideklubb har startsignalet gått 129 ganger i dag. Dagens første vinner var Emilie Brynhildsen Løwheim/Cassibreaker fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb i 1 m klassen. I den siste klassen for dagen var hinderne bygget opp til 1,30 m – og vinner her ble Amalie Steen Hegre/Itienne M e. Dutch Design/Cardino fra Sandnes og Jæren Rideklubb. Clipmyhorse.TV sender fra stevnet på Birketveit.

Start- og resultatlister på Equipe