Nå er finalen i gang

Snøen har falt over Jylland, men på danskenes nasjonale hestesportssenter Vilhelmsborg utenfor Århus har finalen i Baltic Cup gått i gang som planlagt. Flere norske ryttere har vært til start, og flere fine runder har det blitt.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Arkivfoto: NRYF

Det var Emma Behn og Fetoucha e. Zacharov/Contendro II som sørget for første norske plassering i det julepyntede ridehuset på Vilhelmsborg i dag. To gode nullrunder og ikke så uventet for denne ekvipasjen å være en rask tid når det gjaldt resulterte i en tredjeplass i Big Tour Children 1,15 m.

I Big Tour Junior/U25 1,30 m sikret Siri Endresen seg en sløyfe sammen med Quapo di Tutti Z e. Quartz Adelheid/Carthago Z, to feilfrie runder for disse to førte dem inn på sjetteplass i klassen. Akkurat utenfor plassering som nummer ni i det 31 ekvipasjer store feltet kom Sebastian Oddsen/Feloetsghe vd Rhamdiahoeve e. Querlybet Hero/Heartbreaker, også de med to nullrunder. I Small Tour Junior 1,20 m var det Siri som ble akkurat utenfor plassering, der ble hun og Elegance Z e. Everglade VDL/Forever nummer ni i klassen.

Siste klasse i dag var Big Tour 1,20 m for ponni kategori I. Igjen ble det en norsk tredjeplass, denne gang ved Mikkel Fredin Nilsen/Attyrory Warrioer etter to nullrunder.

Start- og resultatlister