Nå er det tid for årets første Landsmesterskap

Lørdag morgen klokken 09.00 går startsignalet for første klasse under årets første Landsmesterskap. Det er dressur det handler om denne helgen, og det er Hedemarken Rideklubb som har regien for det hele, på Aalerud stall i Øvre Vang i Hamar kommune.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Foto: NRYF
Laster annonse...

På idylliske Aalerud har de allerede startet helgens store stevne, med fem klasser i løpet av fredag ettermiddag. Flest startende var det i OBOS’s Lett B, der hjemmerytter Annett Jansson Stensby/Pontus e. Di Caprio/Hohenstein gikk av med seieren med 67,083 % foran Vilde Christine Ruud Kvale/Gentleman E e. Tango/Vivaldi fra Østmarka Rytterklubb med 64,334 %.

Det er god deltagelse i helgens mesterskap. 11 lag er meldt i LM lag hest. Disse lagene er Lillehammer Rideklubb, Drammen Ryttersportsklubb, Hadeland Ride og Kjøreklubb, Råde og Onsøy Rideklubb, Østmarka Rytterklubb, Bærum Rideklubb, Skedsmo Rideklubb samt to lag både fra Gjøvik Rideklubb og Hedemarken Rideklubb.

På ponnisiden er listen litt kortere, men det er nok til et mesterskap likevel. Tre lag skal ri om medaljene – det er Skedsmo Rideklubb, Hedemarken Rideklubb og Sylling Rideklubb.

Start- og resultatlister

Laster annonse...