Marion og Mikkel seiret på Vilhemsborg

Lørdag formiddag sørget Marion Natcha Rasmussen/Dusty Devil i Junior Small Tour Cup finale for at det ble norsk helt på toppen av en resultatliste på danske Vilhelmsborg – så rundet Mikkel Fredin Nilsen/Attyrory Warrior dagen av med enda en norsk seier, denne gang i Big Tour/Team ponni kategori 1.

Marion Natcha Rasmussen/Dusty Devil. (Foto: Privat)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Det ble en god norsk start på dagen, med norsk seier i Junior Small Tour Cup finale. Marion red mot 44 skarpe konkurrenter i 1,20 m klassen, men ingen av dem klarte å slå Marions knallsterke tid på 52,66 s – nest best kom nesten tre sekunder bak henne.

En fin norsk plassering til ble det i klassen, Oda Therese Oddsen/Via Vd Karmenhoek hadde også en rask nullrunde og ble nummer åtte.

Mikkel Fredin Nilsen/Attyrory Warrior. (Foto: Trond Clemmetsen)

Emma Tallulah Behn/Fetoucha, som tok en klasseseier fredag, presterte igjen godt i Baltic Cup, det gikk både raskt og feilfritt i Grand Prix Children 1,25 m. Denne gang holdt det til en god tredjeplass bak danske Alberte Brünning Conradsen og Olivia Hundborg Dresler. Litt norsk på andreplass ble det, for Olivia red den norskavlede Bull’s Cabachino e. Cabachon som har Connie Bull som oppdretter.

Lørdagen på Vilhelmsborg ble avsluttet med Big Tour/Team for ponni kategori i 1,25 m. Av 39 ekvipasjer klarte 12 ekvipasjer feilfri grunnomgang – og en av dem var Mikkel Fredin Nilsen/Attyrory Warrior. Mikkel var sistemann ut i omhoppingen – og han gikk for topplasseringen. Kun fire ekvipasjer red feilfritt når det gjaldt som mest, men den som gjorde det på best tid, det var Mikkel.

Lagmessig ble det sjetteplass for det norske laget, som foruten Mikkel bestod av Camilla Josefine Wikborg/Keady Girl og Sofie Rolsdorph/Hogan’s Pride. Det ble Danmark som gikk av med lagseieren.

Start- og resultatlister