Lykkelig vinner i Champion Cup

Hun smilte fra øre til øre – både mens hun red og etterpå. Mia Birgitte Kjærnli Fossum tok finaleseieren i Champion Cup presentert av Felleskjøpet.

av
Rebecca Ballestad-Mender
En glad vinner - Mia Birgitte Kjærnli Fossum/Lertevang's Chester toppet resultatlisten i Champion Cup presentert av Felleskjøpet. Foto: Kristian Strøm/Equipephoto_

Mia red for en topplassering, i tøft selskap i dagens 1,20 m klasse. Her var det ingen som ville gi ved dørene, men det skulle holde hele veien for Mia og Chester i dag. Helt feilfri og tiden 63,38 s holdt til seier.

-Dette føltes veldig deilig, veldig deilig å komme i mål og være feilfri, strålte vinneren etter seieren. Denne helgen i Telenor Arena er hennes andre på rad, og på siste mulighet toppet hun innsatsen med den nullrunden hun hadde jaktet på. Og det satte hun stor pris på!
-Jeg har ikke vært feilfri her på to uker – og så få det til i dag, det var veldig gøy!

Ryttergleden skinte av Mia ikke bare når seieren var et faktum, men også under selve runden. De oppgavene hun fikk av dagens bane, de satte hun helt klart pris på.

-Det var en veldig morsom bane å ri, det var mange svinger man kunne ta, man måtte ri fort, men ta korte svinger- det var veldig gøy, det er jeg veldig glad i, sa Mia etter seieren.

En god nummer to, hakk i hæl på Mia, ble Linnea Tomelthy Storstrøm/Billy Lamberg – en ekvipasje som har prestert sterkt gjennom hele helgen. Tredjeplassen gikk til Rikke Aanstad Lium/Jai van de Postbaan.

Resultater