Lovende start for Marie i Spania

Denne helgen er det tid for den sjette poenggivende World Cup-klassen i den vest-europeiske ligaen – og nå skjer det i Madrid. Der er Marie Valdar Longem på plass for Norge – og med Echo de Virton har hun innledet helgen på beste måte.

Foto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

52 ekvipasjer testet ut formen i fredagens CSI5*-W 1,45 m tidshoppingsklasse i Madrid – og Marie med Echo de Virton (Vagabond de la Pomme/Grignoteur de la Fontaine) var en av dem. Marie føyde seg pent inn i den delen av startfeltet som lot bommene ligge i fred. Den norske ekvipasjen ble feilfri på hinder, med to tidsfeil på konto.

Marie var også til start i kveldens 1,50 m klasse, da med Algorythem (Eurocommerce Tampa/Calvados) der fasit ble åtte feilpoeng.

Søndag står selve World Cup-klassen på programmet, med start klokken 13.00.

I Madrid er det også dressurryttere som jakter World Cup-poeng. Disse har i dag ridd sitt Grand Prix-program. Dagens vinner ble tyske Frederic Wandres/Duke of Britain FRH (Dimaggio/Rubinstein) med 77,152 % foran Thamar Zweistra/Hexagon's Ich Weiss (Hexagon's Rubiquil/Negro) fra Nederland som fikk 72,478 %.

Dressurrytterne skal lørdag ettermiddag ut i FEI Dressage World Cup klokken 16.30.

Start- og resultatlister

Den internasjonale helgen

Flere norske ryttere rir denne helgen i belgiske Opglabbeek. I dag resulterte det i en syvendeplass til Sandra Løvås/Carrelo ST (Caretino/Carolus) etter feilfri runde i en CSI1* 1,25. Syvendeplass ble det også på Ole Kristoffer Meland – det tok han med 5 år gamle Harcy Folle (Diamant de Semilly/Orlando) i 5/6-års klassen.

Start- og resultatlister Opglabbeek

Victoria Gulliksen har denne helgen funnet veien til Frankrike og Rouen. I dag har det blitt en åttendeplass i CSI2* 1,30 m med hesten Quina DW (Carembar de Muze/Aragorn).

Start- og resultatlister Rouen