Lieschen viser bakhøvene i Belgia

To plasseringer gjennom helgen er fasit for Benedikte S. Endresen ved CSI2*-stevnet i Belgia med hoppen Lieschen – søndag tok ekvipasjen en god syvendeplass i Grand Prix-klassen.

Arkivfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Med den nå 11 år gamle hoppen e. Böckmann’s Lord Pezi/Cordalme ble det feilfrie runder på hinder hele veien på Sentower Park for Benedikte Endresen. I fredagens GP-kvalifisering ble resultatet en 14. plass med en tidsfeil i 1,45 m klassen. Søndag satt dobbeltnullen og en fin syvendeplass ble resultatet, sammen med gode poeng tellende på verdensrankingen.

Fredrik B. Seim/Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar gikk to GP-kvalifiseringer med henholdsvis 0 og 4 feil. I søndagens klasse fortsatte de sin gode stil, men fikk med seg to bommer på veien.

Marie Valdar Longem var også ved Sentower Park. Herlige Algorythem e. Eurocommerce Tampa/Calvados er nå 17 år, men gikk en fin runde i fredagens GP-kvalifisering og var feilfri på hinder i 1,45 m klassen. Med et tidsfeil ble resultatet en 16. plass. Med Carmina Hoy e. Watch Me*Hoy/Socrate de Chivre ble det dobbelt null I lørdagens 1,35 m.

Unge Max Storeide Lööf var også til start ved Sentower Park og sto for flere fine, feilfrie runder med både Cesar e. Casall/San Patrignano Cassini og Mb Airborne Magic e. Lux Z/Clover Hill.

Resultater CSI2* Sentower Park, Belgia