Knallgod kür av Jonas

Fire ekvipasjer gledet publikum i Telenor Arena med dressur og kür lørdag morgen. EM-ekvipasjen Jonas Elvebakk/Citta demonstrerte enda en gang at de to er på vei rett oppover – sammen viste den en knallgod kür, vel verd sine 73,925 %.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Jonas Elvebakk/Citta sikret seg seieren i kürfinalen. Foto: NRYF

Det var en kür der det skjedde noe hele tiden – og øvelsene satt godt. Musikken vel tilpasset, god energi og flyt hele veien – publikum lot seg rive med av denne flotte oppvisningen. Seieren satt med 73,925 %.
En god nummer to ble en annen lovende ekvipasje – Anniken Hals/Centano. Litt spent for dagen, men likevel – en herlig hest og en sikker rytter som til heftig musikk viste en god kür. Den ble belønnet med 70,217 %.
På tredjeplass fulgte Cathrine Oppegård/Diaster, en U25 rytter som innkasserte adskillig god erfaring denne helgen. Deres innsats i küren ble belønnet med 66,692 %.
Fjerde rytter var Anniken Eide med Twilight. Anniken er den rytteren av samtlige som har brukt disse to helgene aller best. Forrige helg red hun sprangklasser, med flere gode resultater. Nå byttet hun hest og sal og gikk for Grand Prix dressur i stedet. De oppnådde 63,800 % i dagens kür.

Resultater