Klare for en moro-helg

Hest og kostyme har alltid vært en morsom kombinasjon, og når kalenderen sier siste helg i oktober, er det mange som bruker Halloween som en glimrende anledning til å gjøre noe ekstra ut av det. Det gjelder blant annet Søndre Nordstrand Rideklubb, som denne helgen er klar for ekstra spennende klubbmoro.

Siste helgen i oktober = Halloween-moro, med hest! Søndre Nordstrand Rideklubb er klare for en grøssende morsom klubbhelg, og du kan følge med på hva som skjer der på forbundets instagram! Foto: Ingvild Sveen
av
Rebecca Ballestad-Mender

De har gjort det før, med stor suksess – og er klare igjen. Kostyme og hest hører sammen, og i løpet av helgen vil over 90 små og store få boltre seg i kreativitet, hest og glede på Lofsrud Gård i Oslo – det blir klubbglede og rytterglede i én og samme pakke. Det blir premier for det meste, det skal hoppes og det skal ris.

På forbundets insta vil glade Snordere dele morsomme øyeblikk med oss – følg med der! Og har du eller din klubb Halloween-moro på programmet denne helgen, så tagg oss gjerne – vi er på instagram under brukernavnet Rytterforbundet.

Vi ønsker alle en grøssende morsom fin heste-Halloween!