-Kjennes veldig bra ut

Ny World Cup-helg står for døren, og Johan-Sebastian Gulliksen har allerede testet Harwich VDL over hinder i Verona. – Det kjennes veldig bra ut, fastslår rytteren.

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest sprang sprangridning Johan Sebastian Gulliksen
Johan-Sebastian Gulliksen har ny poengsjanse i World Cup-sammenheng i italienske Verona i helgen. (Foto: NRYF)

Johan-Sebastian Gulliksen er alene om å være norsk deltager ved CSI5*-W stevnet i italienske Verona denne helgen. Med seg i bagasjen dit har han gode runder i Lyon sist helg. Lørdag var han og hans EM-hest Harwich VDL (Arezzo VDL/Darco, oppdretter VDL Stud) feilfrie på hinder i lørdagens Grand Prix, og søndag hoppet fuksen igjen knallgodt i World Cup-kvalifiseringen. Helt mot slutten av banen ble det en liten bom ufortjent ned.

-Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen forrige helg, han hoppet helt fantastisk, sier Johan-Sebastian om Harwich, vel på plass i Verona. – Det ble litt stang ut i World Cup, men jeg er veldig fornøyd. Han hoppet også veldig godt i Grand Prix’en, også, med bare et tidsfeil. Jeg har akkurat ridd ham i en 1,45 m klasse her – feilfritt på hinder. Han hoppet ordentlig fint og det kjennes veldig bra ut.

Johan-Sebastian har vært i Verona før – og liker seg godt. – Det er et veldig fint stevne, og jeg ser frem mot World Cup’en på søndag!

Med seg til Verona har Johan-Sebastian også Mylord Myles (Mylord Carthago*HN/Corofino II, oppdretter Martina Ecke).

World Cup-kvalifiseringen går søndag klokken 14.30.

Start- og resultatlister

Relaterte artikler