Kjenner på stoltheten

-Jeg gratulerer Salum Ageze Kashafali med prisen som «Årets mannlige parautøver», det var veldig, veldig velfortjent. Jeg er selv utrolig stolt over å være nominert, sier Jens Lasse Dokkan i kjølvannet av Idrettsgallaen i kveld. I kategorien «Årets kvinnelige parautøver» var det Birgit Skarstein som fikk prisen. – Superhyggelig å være nominert blant så flotte utøvere, sier Ann Cathrin Lübbe.

STOLT: Jens Lasse Dokkan/Aladdin - flott innsats under Paralympics i Tokyo i fjor sommer, og klar for nye utfordringer. (Foto: FEI/Liz Gregg)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Jens Lasse Dokkan og Ann Cathrin Lübbe, nominert til henholdsvis «Årets mannlige parautøver» og «Årets kvinnelige parautøver», har i kveld fulgt NRKs sending fra Idrettsgallaen i godt selskap med gode venner hjemme i Danmark. Gitt omstendighetene rundt smittesituasjonen valgte de begge to å gå for «hjemme-Idrettsgalla», men stemningen var definitivt ikke noe mindre av den grunn.

Begge de to nominerte pararytterne møtte sterke, verdige kandidater, og de måtte begge se prisen gå til en av de andre nominerte. Det hadde imidlertid ingenting å si for stoltheten over å ha nådd så langt.

-Jeg er utrolig stolt over nominasjonen, det er en veldig stor ære å bli nominert til en slik pris. Salum er en fantastisk idrettsutøver, og jeg ønsker å overbringe mine største gratulasjoner til ham, sier Jens Lasse.

– Nå ser jeg frem mot nye sportslige utfordringer i 2022, og forhåpentligvis kan jeg kvalifisere meg til en ny sjanse neste år, sier ryttersportens legende med sitt sedvanlige glimt i øyet.

Ann Cathrin legger til:

- Å være nominert blant så flotte utøvere, det er bare stort. Jeg vil gratulere Birgit med prisen, og også de andre nominerte. Nå ser jeg frem til en ny, spennende sesong – jeg er klar!

KLAR: -Jeg vil gratulere Birgit med prisen, og også de andre nominerte, sier Ann Cathrin Lübbe og legger til at hun er helt klar til en ny, spennende sesong.. (Foto: FEI/Liz Gregg)

Både Jens Lasse og Ann Cathrin sikter mot VM i Herning i august.