Jenny Krogsæter imponerer på Zangersheide

Verdensmesterskapet for unghester sprang er godt i gang på Zangersheide i Belgia. Flere norske nullrunder er å finne på resultatlistene – og Jenny Krogsæter glitrer ved å innkassere flere av dem. I dag gikk hun like godt helt til topps i 7-års klassen.

Illustrasjonsfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Jenny Krogsæter innledet ubeskjedent på de store arenaene i Lanaken med en god nullrunde med BWP-hoppen Palousy van het Exelhof (Cornet Obolensky/Darco og tok en 16. plass i 7-års klassen torsdag, en 1,40 m klasse.

Fredag satt en ny god nullrunde for dyktige Jenny blant syvåringene, denne gang med Private Dancer van’T Meulenhof (Gemini/Marius Claudius) – i klassen som rommet hele 190 startende. Ikke bare var nullen god – det var tiden også, så god at den ble best av samtlige i klassen. Dermed sørget Jenny for en sterk norsk seier blant Europas toppryttere på talentfulle og lovende syvåringer. Som om ikke det var godt nok, holdt hun nullen også med Palousy van het Exelhof i denne 1,40 m klassen.

Victoria Gulliksen/Quina DW (Carembar de Muze/Aragorn) gikk også null den første kvalifiseringen for seksåringer torsdag, mens det var Linn Kvernes med High Five (Casall/Pilot) som stod for norskridd nullrunde blant femåringene.

Fredag kunne Victoria Gulliksen notere seg en feilfri runde i 5-års klassen med Coltplay (Corico Z/Viento Uno W).

5-og 6-års klassen fredag var ennå ikke ferdig og resultatene derfor ikke endelig da denne saken ble publisert.

Start- og resultatlister