Isabel innleder Horses and Dreams med en femteplass

Isabel Freese og Total Hope er på plass for CDI4* i tyske Hagen – stevnet som i år har det fulle navnet Horses and Dreams meets Sweden. Fredagen benyttet ekvipasjen til å ta en god femteplass i Grand Prix.

Isabell Freese/Total Hope OLD ble nummer fem i dagens CDI4* Grand Prix i tyske Hagen. (Arkivfoto: Stefan Lafrentz)
av
Rebecca Ballestad-Mender
Laster annonse...

CDI4* klassen var i høyeste grad en internasjonal klasse med deltagere fra Tyskland, Norge, Danmark, Sverige, Thailand, Portugal, Finland, Storbritannia, Palestina og Sør-Afrika.
Isabel og hennes hingst Total Hope OLD (Totilas/Blue Hors Don Schufro, oppdretter Christine Arns-Krogmann) innledet godt, med en flott midtlinje, holdt og fremridning. Taktmessighet preget hele ekvipasjen, men i den første piaffen ble det en dyr miss. Rutinert hevet Isabel kvaliteten på piaff nummer to, de viste et meget godt øket skritt – og galopprogrammet var riktig godt. De innledet med en nydelig to’er serie, med store, luftige bytter belønnet med hele 8,3 av dommerne. Saksen ble belønnet med 8, men i enerne kom det også en dyr miss. Igjen viste Isabel sin rutine – hun red avlshingsten stødig videre og dro karakterene mer og mer opp. De endte på 73,022 %, og det holdt til en femteplass i klassen.
Vant gjorde tyske Frederic Wandres/Bluethooth OLD (Bordeaux/Riccione, oppdretter Gestüt Lewitz) som ble belønnet med 76,065 % foran danske Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Don Olymbrio (Jazz/Olympic Ferro, oppdretter J. Lamers) med 74,565 %.

Start- og resultatlister

Laster annonse...