Ingrid kuppet klassen

Franske Olivier Perreau ledet lenge i CSI5* 1,40 m presentert av Porsche, men så, som en av de siste i klassen, kom Ingrid Gjelsten og kuppet det hele med sin firbente sportsbil Jovinal. Belgiske Arnaud Doem prøvde seg, men det holdt ikke til å frata Ingrid klasseseieren.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Ingrid Gjelsten/Jovinal kuppet CSI5* 1,40 m presentert av Porsche og tok en populær hjemmeseier. Foto: Kristian Strøm/Equipephoto_

Olivier Perreau/Bresil de Carnaval e. Mylord Carthago*HN/Rosire holdt lenge sin hånd om ledelsen med feilfri runde på tiden 28,57 s. Men så kom Ingrid Gjelsten. Viljesterkt tøylet hun hestekreftene i 13 år gamle Jovinal e. Jokinal de Bornival/Landaris feilfritt og raskt igjennom banen på tiden 28,22 s. Belgiske Doem med Hocus Pocus de Messitert e. Quidam de Revel/Clinton forsøkte på bestetid, men klarte kun å kile seg imellom Gjelsten og Perreau med sine 28,46.

Seieren satt for Ingrid og Jovinal.
-Dette var veldig gøy, strålte Ingrid etterpå.

En delforklaring på seieren, bortsett fra den solide egeninnsatsen, lød slik: – Jeg gjorde akkurat som min trener Marlon (Modolo Zanotelli) hadde sagt jeg skulle gjøre!

Dette knallsterke resultatet var ekstra morsomt fordi det var en første gang for Jovinal på dette nivået.
-Det er første gang han går 5-stjerners, så dette var veldig gøy!


Resultater