Igjen sterkt av Emilie og Chillo

Med glitrende god innsats og sterk plassering i Sopot sist helg viste Emilie Laumann og Heinsgårdens Chillo at de er tilbake der de var.

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest / norges rytterforbund
Emilie Laumann/Heinsgårdens Chillo har gjort det igjen - på årets andre internasjonale start tok de en topplassering, denne gang på 3-stjerners nivå. (Arkivfoto: Tilly Berendt)

Duoen innledet sin internasjonale sesong i Sverige i april med en sterk andreplass ved CCI2*-S i Kristianstad International Eventing. I polske Sopot sto CCI3*-S for tur som årets andre internasjonale event for den Sverige-baserte ekvipasjen. Emilie og Heinsgårdens Chillo (Candillo 3/Solos Landtinus, oppdretter Henning Hein) innledet med en dressur til 31,3 i straff – enda et hakk bedre enn i Sverige. Deretter fulgte de opp med feilfritt både på sprangbanen og i terrenget. Det gjorde at de ble stående på 31,3 – og en god fjerdeplass av 28 sammenlagt. Med dette har de to etter rekonvalesensen langsomt og fornuftig vendt tilbake til det nivået både stjernemessig og prestasjonsmessig de var på før Chillo pådro seg en skade i 2022 – og det er helt tydelig at de har en spennende 2024-sesong foran seg.

Resultat

Enda en norsk plassering ble det i CCI2*-S, der Heidi Bratlie Larsen red inn en sjetteplass blant 31 startende med SR Lonestar My Hunter (Arkansas/Cruise On) etter en dressur til 37,1 i straff og deretter feilfritt både i terrenget og på sprangbanen.

Resultat

Relaterte artikler